I versjon 4.0.0 har filter blitt flyttet fra hovedskjermen og inn på kartet. Du finner den nederst i kartet, og den vil ikke lenger vises i hovedskjermen.
Det er også lagt inn mulighet for redigering, sletting og huske filter pr brukernivå på enheten.
1. HVORDAN LEGGE TIL NYTT FILTER?
2. KLIKK PÅ FILTERKNAPPEN ØVERST TIL HØYRE
3. VELG NY REGISTRERING ELLER NY ARBEIDSORDRE
4. VELG REGISTRERING ELLER ARBEIDSORDRE DU VIL LAGE FILTER PÅ
5. FYLL UT FILTERET
6. MERK AT TITTEL ER PÅKREVD
7. AKTIVERE/DEAKTIVERE FILTER
8. HUK AV ELLER PÅ SJEKKBOKS VED SIDEN AV FILTER NAVN
9. REDIGERE FILTER
10. PRESS PÅ FILTERET FOR Å GÅ INN PÅ REDIGERING
11. UTFØR ENDRINGER OG TRYKK LAGRE
12. SLETTE FILTER
13. DRA FILTER TIL VENSTRE SÅ SLETTES DET