Logge på, endre status og oppdatere posisjon for mobil objekt.

Logge på, endre status og oppdatere posisjon for mobil objekt.

Logge på mobilobjekt.

Steg 1:
Velg Logge på/av mobil.

NB! Er du allerede pålogget en bil må du bekrefte at du vil logge deg av bilen og på mobil.

Steg 2:
Velg Logg inn og deretter Tillat for at Zeekit skal få tilgang til posisjonen din.

Steg 3:
Velg Ja for å bekrefte at du vil logge inn på mobilen.

Du er nå pålogget mobilobjekt og har fått tildelt en status.
NB! Hver gang du logger på mobil får du først status Usynlig (hvit).
Unntaket er hvis mobilen var siste objekt du var logget på. Da velges automatisk siste status til objektet.

Endre status på mobilobjekt.

For å kunne få en status i flåtestyringen må du være pålogget et objekt.
Informasjon om hvilken objekt du er logget på og hvilken status du har finner du over hovedmenyen.
Når du logger deg på objektet overtar du objektets status, og må selv passe på å oppdatere denne til riktig status.

Steg 1:
For å redigere statusen din, trykk på statusikonet  øverst eller velg Logge på/av mobil.

Steg 2:
Åpne nedtrekksmenyen under Endre status, og velg ønsket status.

Status er nå endret. Trykk på ikonet  øverst for å komme tilbake til hovedmenyen.

Informasjon om status er nå også endret øverst i hovedmenyen.

Oppdatere Posisjon for mobilobjekt.

Har du beveget deg ett stykke unne forrige mobilposisjon må denne oppdateres i kartet.

Steg 1:
Trykk på statusikonet  øverst eller velg logge på/av mobil.

Steg 2:
Velg Oppdater posisjon.

Bekreftelsen Posisjon er oppdatert vises.