Brukerveiledning Fleetzeek for UE

1.       Gå inn på www.zeekit.no og logg inn med brukernavn og passord:

Produkt skal være Fleetzeek, og brukernavn og passord som utdelt fra hovedentreprenør.

2.       Velg gruppe for å se hvor enhetene er (eller sist er registrert) i kartgrunnlaget.

3.       Velg «Veivedlikehold» og «Tiltaksliste» for å se alle tiltakene som er registrert.

Ved å trykke på «Kart» eller forstørrelsesglasset vil kartutsnitt og detaljene for tiltaket komme frem i et nytt vindu, henholdsvis oppdelt i 35 og 35 GPS punkter, eller hele tiltaket i et kartutsnitt.

4.       Velg «Rapporter» og «Drift og Vedlikehold» for å få frem rapportmulighetene.

«Vedlegg til faktura» skal benyttes for å se hva som kan faktureres ved månedsslutt.

Bruk måned og år feltene for å ta ut rapport på riktig periode, eventuelt skriv inn datoer hvis det er ønskelig med oversikt for en enkelt dag, uke eller lignende.

5.       Logg ut ved å trykke på «Logg av» knappen.