Brøyteapp - Brukernavn og passord.

Hvordan lage brukernavn og passord til brøyteapp i Fleetzeek

Hver bruker legges inn under personer med sitt eget telefonnummer.
Trykk på lagre.
Du får nå tilgang på brøyteapp.
Hver bruker må settes opp med eget brukernavn og passord.
Trykk på blyanten for å redigere.

• TRYKK PÅ REDIGERKNAPPEN.
• VELG E-POSTADRESSE ELLER TELEFONNUMMER SOM BRUKERNAVN
• VELG PASSORD. PASSORD KAN SKRIVES DIREKTE INN ELLER TRYKK
PÅ PLUSS FOR AT DET AUTOMATISK SKAL LAGES ET.
• VELG OM BRUKEREN SKAL SE VEI, GS ELLER BEGGE DELER.
• MARKER DE BILENE SOM SJÅFØREN SKAL SE FRA «BILER IKKE VALGTE I APP» OG FLYTT DISSE MED PILEN OVER TIL «BILER DENNE PERSONEN KAN VELGE I APP»
• BILENE KAN LEGGES I DEN REKKEFØLGEN BRUKER SKAL SE DE I APP VED Å FLYTTE BILENE OPP OG NED VED HJELP AV PILENE.
• MARKER DE TILTAKENE SOM SJÅFØREN SKAL SE I «TILTAK IKKE VALGTE I APP» OG FLYTT DISSE MED PILEN OVER TIL «TILTAK DENNE PERSONEN KAN VELGE I APP»
• TILTAKENE KAN LEGGES I DEN REKKEFØLGEN BRUKER SKAL SE DE I APP VED Å FLYTTE TILTAKENE OPP OG NED VED HJELP AV PILENE.

• LAGRE.
Det vil nå gå ut en mail eller SMS til bruker om brukernavn og passord etter som hva du har valgt som brukernavn.
Passordfeltet blir nå borte.
Dersom noen har mistet passordet sitt, kan du sende nytt passord ved å trykke på «nyttpassord»
Hvis flere skal ha samme oppsettet, kan man lage maler.
Eksempler på tiltaksmaler kan være at alle saltbiler skal ha tilgang på brøyting, salting, saltløsning og befuktet. Da kan man lage en mal som kalles saltbiler.
Dette kan gjøre det raskere å sette opp appene til brukerne.